Nemocnice Na Bulovce zvyšuje komfort pro pacienty – umisťuje vyvolávací systém

Autor: Redakce | Zpravodaj | 23. 9. 2014

Nemocnice Na Bulovce začala instalovat do příjmových ambulancí vyvolávací zařízení. Začalo se na Dermatovenerologické klinice, kde je pět velkoformátových obrazovek již umístěných a do konce týdne začně ostrý provoz.

Příchozí pacient, který není objednán přímo na čas, si při příchodu do čekárny vytiskne čekací lístek na zařízení, které je označeno. Podle pořadí postupně jde do recepce a poté do ambulance. Obrazovka mezitím čekajícím nabízí také důležité a praktické informace z nemocnice formou běžícího textu v dolní části obrazovky nebo formou videa či fotografií v hlavním poli obrazovky.

Vyvolávací systém především šetří čas pacientů při čekání ve frontě u recepce. Zároveň jim umožňuje lépe odhadnout, kdy příjdou na řadu a v neposlední řadě jim také zpříjemní dobu čekání.

Další vyvolávací systémy umístí nemocnice během několika týdnů i do Ústavu radiační onkologie na mamografii a sonografii, na oční oddělení, gynekologicko-porodnickou kliniku, ortopedii k magnetické rezonanci a CT a na dětskou chirurgii. Dlouhodobým cílem je postupně osadit všechny oddělení v nemocnici touto technologií.
 

Martin Šalek

tiskový mluvčí
martin.salek@bulovka.cz
602 316 908