Štěpánka chce žít, každý den bojuje s osudem

Autor: Redakce | Zpravodaj | 17. 1. 2017

Pardubice 18.1. 2017
Projekt na pomoc malé Štěpánce běží již dva roky. Její zdravotní stav je velmi vážný, mnozí by to vzdali, ale rodiče malé holčičky nepřestávají bojovat. Narodila se v říjnu roku 2014 s několika vážnými diagnózami. Nejznámější je epilepsie, snížení svalového napětí přezdívané jako nemoc hadrových panenek a další, které bohužel zapříčiňují bolesti, vedou k mentální retardaci a v některých případech i k úmrtí pacienta. Štěpánce jsou jen dva roky a má za sebou tolik vysilujícího boje jako mnozí z nás nezažijí za celý život. A to je teprve na začátku.

Jak je možné Štěpánce pomoct?

Zázraky na sebe možná nechají čekat, ale nezdolná víra a péče rodičů, finanční podpora i úplně cizích lidí je hnací silou malé bojovnice. Díky tomu skutečně překonává všechny prognózy a učí se lézt, jíst a zažívá zdánlivě obyčejné chvíle jako hrátky na sněhu. Cvičení a rehabilitační pobyty jsou velmi nákladné, proto se rodina bez finančních darů neobejde. Pokud máte i Vy touhu udělat dobrý skutek, podívejte se na její FB profil nebo webové stránky a přispějte jakoukoli částkou. Dobré skutky nejsou výsadou jen Vánoc.

Do budoucna je třeba intenzivní rehabilitační pobyt, který je nejen fyzicky náročný, ale i finančně. Další pomůcky, které Štěpánka potřebuje naleznete na webu nasestepanka.cz nebo se můžete přímo spojit s maminkou Štěpánky a zjistit aktuální potřeby malé bojovnice.

Štěpánku podporuje řada jedinců a marketingovou podporu zajišťuje agentura Festing s.r.o. z Hradce Králové, která již v minulosti udělala i finanční sbírku, na které se vybralo přes 17 tisíc Kč.

 

Více na: nasestepanka.cz nebo https://www.facebook.com/nasestepanka/

Přispět můžete na transparentní účet na 2930279043/0800.

Bc. Marta Bergmanová, PR manažerka Festing s.r.o.
bergmanova@festinghk.cz, T: 732 807 428, festinghk.cz