V celostátní soutěži Ordinace roku 2017 zabodovala pražská klinika Duovize v čele s primářkou Lucií Valešovou

Autor: Redakce | Zpravodaj | 3. 5. 2018

Praha, 4.5.2018 (Duovize) – Pražská oční klinika DuoVize získala hned tři ocenění v prestižní soutěži Ordinace roku 2017. Je třetí nejmodernější ordinací v České republice, druhá v kategorii Oční ordinace a první v kategorii Region – kraj Praha.

Soutěžní projekt o nejmodernější ordinaci v České republice vyhlásila letos už potřetí společnost MICROSITE CZ s.r.o. Praha. Pod heslem Exempla trahunt, Příklady táhnou, se snaží pozvednout úroveň informačního servisu ordinací pro pacienty, a zvyšovat komfort péče. Pacienti dávali svůj hlas moderním ordinacím, které nabízejí kvalitní informační servis, poskytují komfortní péči a nepostrádají přitom vřelý a lidský přístup.

Klinika DuoVize Praha je moderní inovativní pracoviště, které nabízí pacientům široké spektrum očních operací s doživotní zárukou. „Děkujeme všem pacientům za jejich důvěru a hlasy, které nám poslali. Výborný výsledek v soutěži je pro nás důkazem, že svou práci děláme dobře ke spokojenosti pacientů. Do soutěže bylo nominováno 3707 ambulancí a dalších pracovišť, z čehož byla 3 naše. Oční kliniky DuoVize Praha a NeoVize Brno i urologická ambulance UroKlinikum Praha se zařadily mezi absolutně nejlepší. Úspěch je pro nás motivací do další práce. Chceme pacientům i nadále přinášet špičkovou péči s důrazem na osobní přístup.“ řekl ředitel klinik Petr Kocian.

Oční klinika DuoVize je moderní pracoviště zaměřené na oční operace. Nabízí oční péči zahrnující operace dioptrických vad, sítnice, šedého zákalu nebo keratokonu. Díky širokému spektru metod odborníci dokážou najít řešení na míru.

Oční vada je handicap, omezuje pacienty nejen při sportu, ale i v běžném životě a ne každý se sžije s brýlemi nebo čočkami. Existují světové studie, že odstranění očních vad zlepšuje psychickou pohodu pacientů, mají pak větší pocit jistoty a sebevědomí. My to pozorujeme dnes a denně, před zákrokem pacienti často vypadají naštvaně, mračí se, protože se snaží zaostřit. Měsíc po zákroku se změní k nepoznání, jsou veselí, energičtí.

To jsou tak krásné momenty naší práce, když jsou pacienti šťastní! Říká primářka oční kliniky DuoVize v Praze, MUDr. Lucie Valešová.