We-Vibe uvedl na trh Sync™, první nastavitelný partnerský vibrátor

Autor: Redakce | Zpravodaj | 26. 1. 2017

Praha, 27. ledna 2017

Světoznámý výrobce erotických pomůcek We-Vibe uvedl na trh svůj nový výrobek – unikátní partnerský vibrátor We-Vibe Sync™. Jeho inovativní design umožňuje vysokou flexibilitu, která se přizpůsobí na míru. Díky možnosti ovládání na dálku prostřednictvím mobilní aplikace se hodí i pro vztahy na dálku.

Kanadská společnost We-Vibe je známá svými inovativními a kvalitními erotickými produkty, které patří mezi nejprodávanější svého druhu. Nyní přišla s pátou generací partnerských vibrátorů pod označením We-Vibe Sync. „We-Vibe Sync představuje revoluční novinku, která si mezi partnerskými vibrátory drží prvenství. Model Sync je revoluční především v tom, že má uvnitř nastavitelné klouby. Díky tomu si žena nastaví vibrace přesně na místo klitorisu nebo uvnitř vagíny. Nastavit si lze i tvar spodní části vibrátoru tak, aby doléhal na G bod,“ uvedl Adam Durčák ze sexshopu Růžový slon, který We-Vibe Sync v tuzemsku prodává. „Vyrobený je ze 100% lékařského silikonu, který je maximálně šetrný k pokožce intimních zón. Je vhodný k nošení i během samotného aktu, takže si jeho vibrace mohou užívat oba partneři,“ dodal Durčák.

Díky aplikaci pro smartphone se Sync hodí i pro hrátky na dálku. Aplikace We-Connect™ slouží jako dálkový ovladač a zároveň nabízí i možnost vytváření vlastních vibračních programů či využití nového módu „Beat mode“, díky které umí vibrátor vibrovat do rytmu vybrané hudební skladby.

 

 

O sexshopu Růžový Slon

Sexshop Růžový slon již 14 let mění pohled české populace na sex. V prodejně i e- shopu odborníci testují a vybírají nejzajímavější erotické pomůcky a doplňky z celého světa, které dokáží oživit stereotypní sex. Součástí odborného poradenství je také tvorba instruktážních videí a testování erotických pomůcek.

 

Kontakt

Adam Durčák

Marketingový manažer

Sexshop Růžový slon

+420 603 467 279

media@ruzovyslon.cz